IMG_1570-Loui&Bearnaisen-2.jpg
 

FOODSTYLING
MASTERCLASS

TAG BRAGENDE GODE MADBILLEDER, SOM SKILLER SIG UD!

 
 
 

du ER så klar på at fotografere UIMODSTÅELIGE madBILLEDER, som skiller sig ud fra mængden

High five, I hear you!

Måske kender du så også det her:


Du stalker andres madbilleder, Og.

→ Føler dig frustreret og opgivende over ikke at kunne tage de madbilleder, som du ser på dine kollegaers (lad os være ærlige her, konkurrenters) blog og sociale profiler.

→ Du har lavet uendelige google-søgninger, læst blogindlæg i massevis og set samtlige Youtube-videoer, men synes stadig ikke dine madbilleder bliver rigtig gode.


Du har prøvet at tage madbilleder, men..

→ Du ender ofte med at fotografere lidt fra alle vinkler, flytte rundt og ender op med minimum121 billeder (som bare ikke sidder lige i skabet).

→ Du har brugt flere timer end du kan tælle på dine billeder, men kan bare stadig ikke knække koden. Dine billeder bliver ikke lækre og fængende - der mangler noget.Du tager allerede madbilleder, Men..

→ Synes dine madbilleder ofte er anonyme, flade og lidt kedelige – de matcher langt fra dit brand og de billeder, som du har i tankerne.

→ Du trænger til fornyet inspiration, så du ikke kører ud af det samme foodstyling-spor, hvor du får samme type billeder gang på gang og de bare ikke skiller sig ud.

 
Citronfromage - opskrift på gammeldags citronfromage (2)-Loui&Bearnaisen.jpg

FOODSTYLING MASTERCLASS ER ET STEP-BY-STEP PROGRAM SOM VISER DIG, HVORDAN DU PLANLÆGGER, OPBYGGER, STYLER, FOTOGRAFERER OG REDIGERER, SÅ DU FÅR BEDRE MADBILLEDER


 

→ Foodstyling Masterclass er til dig, som er ivrig efter resultater, men tvivler på dine tekniske evner, er bekymret over, om dit kamera nu er godt nok og bare synes madfotografering og foodstyling virker som et magisk talent, du ikke har. 

→ Det er til dig, der er træt af at stå bag kameraet med en vision, tage billeder fra alle mulige vinkler, rykke lidt rundt, prøve igen. Og igen. Vende dig om - yrk - køkkenet, stuen er k-a-o-s og ud af de 174 billeder på kameraer, er der kun ét billede, som sidder mere eller mindre i skabet.

→ Til dig, som føler du sidder fast og hvor dine madbilleder aldrig helt får de likes, delinger og opmærksomhed, som du håber på. De performer bare ikke.

Slut med at gætte, håbe på det bedste og stalke andre madbilleder.

 
Anja.png

"SUPER BRUGBART OG PROFESSIONELT KURSUS, SOM HAR GIVET MIG MEGET MERE END HVAD JEG HAVDE TURDE HÅBE PÅ"

Foodstyling Master Class gav mig både den teoretiske baggrund for det gode madbillede og konkrete værktøjer til at omsætte teori til praksis, som jeg kunne have ved hånden, når jeg stod i foodstyling-situationen.

Kurset har lært mig at stille skarpt på aspekter i madbilleder, som jeg tidligere slet ikke skænkede en tanke. Derfor har jeg også fået meget mere ud af kurset end hvad jeg forventede.

Jeg føler, at jeg har forbedret mine madbilleder mere end 1000% siden jeg startede på kurset. Kurset er gennemarbejdet og tager virkelig en i hånden og guider en hele vejen.

- Anja Suldrup (www.Anja Suldrup.dk), Studerende på FSMC

test.PNG

"Jeg synes virkelig det har forbedret mit fotografi og gjort mig mere selvsikker som fotograf.”

" Jeg valgte at tage foodstyling masterclass kursus, fordi jeg hele tiden ønsker at forbedre mit madfotografering, da det er noget jeg oprigtig nyder at laver og hele tiden arbejder på at mestre.

Der virkelig et top, top kursus!! Jeg elsker at kurset kommer hele vejen rundt om hvad man har brug for at vide! Det har været sådan en god investering!
Jeg synes virkelig det har forbedret mit fotografi og gjort mig mere selvsikker som fotograf.

Du formidler al indholdet på en super tilgængelig og professionel måde. Det har været hver en øre værd!”

- Cecilie, Studerende på FSMC

DET ER SLUT MED AT HÅBE AT DU ‘REGNER DEN UD EN DAG’; PÅ KURSET FÅR DU ALLE SVARENE PÅ, HVAD DER VIRKER, OG HVORDAN DU GØR

→ Den præcise struktur, du skal følge, trin for trin, for at skære timevis af din fotografering og foodstyling.

→  Metoden bag madbilleder, som performer og forklaringen på, hvorfor det ikke handler om at være kreativ.

→  De pro-teknikker, som du kende når du efterredigerer dine billeder, der hæver kvaliteten markant, og som du kan bruge til at skabe et ensartet og konsekvent udtryk på tværs af dine madbilleder.

→  Hvordan du sikrer dig, at dit billede føles “færdigt” og “helt” og har den x-faktor, som får dine madbilleder til at skille sig ud.

→ De grundliggende redskaber, du kan bruge igen og igen, både til helt minimale billeder og til de madbilleder, som indeholder mange elementer.

→ Strategierne, metoderne og teknikkerne bag at tage unikke og performende madbilleder som konverterer dine læsere til kunder (eller blot får fleres likes, kommentarer og engagement på tværs af platforme).

“Jeg har nu teoretiske og tekniske evner til i praksis, at realisere den visuelle historiefortælling jeg har ambitioner om.”

“Jeg kan kun komplimentere dette kursus! Så pædagogisk at selv en teknisk idiot (som mig..) kan forstå det.

Jeg dedikerede en uges ferie til kurset og det har aldrig været så fornøjeligt at style og fotografere som nu. En investering alle nok skal blive glad for."

- Anna Emilie, studerende på FSMC

 

FOODSTYLING MASTERCLASS
eR for DIG SOM:

→ Har en blog, et brand, webshop eller business med fokus på mad, men ingen rigtig lægger mærke til den

→ Vil trække flere likes, besøgende, samarbejder med brands, freelance-fotoopgaver, salg af din egen kogebog

Eller salg af dine produkter, flere kunder i butikken eller klienter i din business

Drømmer om at tage pro-madbilleder, som matcher din branding, kvalitet og din vision

Ikke gider spilde din tid mere, men vil have en konkret system, så du kan fotografere bragende gode madbilleder på den halve tid - igen og igen.

 
 

De her er allerede med på foodstyling masterclass og rocker deres unikke madbilleder✔ Madblogger ✔ Nystartet blogger ✔ Fotograf ✔ Instagrammer ✔ Sociale Media Manager ✔ Sundhedsprofet ✔ Måltidskassepusher ✔ Freelancer ✔ Passioneret foodies ✔ Marketingmedarbejder ✔ Madfotograf for et brand ✔ Webshopsdealer ✔ Kogebogsaspirant ✔ Content Creator for brand ✔ Hobbyfotograf ✔ Madelsker

 

10 video-træningsmoduler - designet step-by-step, så du lærer optimalt.

Cheat sheets, arbejdsark, tjeklister og ressourcer - så du nemt kan arbejde med det vi gennemgår.

icons8-cameras-64.png

Øvelser, praktiske eksempler og cases, så du er sikker på at kunne bruge, hvad du lærer i praksis.

icons8-help-64.png

Support, så du aldrig sidder fast undervejs på kurset

icons8-open-sign-64.png

Evigt adgang til kursusmaterialet - så du kan tage kurset i dit eget tempo

icons8-gift-64.png

En hel kollektion af eksklusive bonusser.

Testimonial.PNG
Full-.jpg
 

 FOODSTYLING MASTERCLASS ER BÅDE FOR DIG SOM LIGE ER BEGYNDT AT FOTOGRAFERE MAD, OG FOR DIG SOM HAR FOTOGRAFERET LÆNGE, MEN ØNSKER AT TAGE DINE MADBILLEDER TIL DET NÆSTE NIVEAU