Udklipe.JPG
 

Online kursus

FOODSTYLING MASTERCLASS

TAG BEDRE MADBILLEDER

VIL DU SKABE UIMODSTÅELIGE
BILLEDER AF MAD?
 

 

Er DINE BILLEDER ANONYME, FLADE Og I BUND OG GRUND BARE KEDELIGE?

 

Du har lavet uendelige google-søgninger, læst blogindlæg i massevis og set samtlige Youtube-videoer.

Fotograferet fra alle mulige vinkler, flyttet lidt rundt og endt op med 121 billeder (som bare ikke sidder lige i skabet).

Du har brugt flere timer end du kan tælle på dine billeder, men kan bare stadig ikke knække koden.

Dine billeder bliver ikke lækre og fængende

Kender du det?

Hvis du kan nikke genkendende til det her, så er du ikke alene.

Anja.png
 

"Super brugbart og professionelt kursus, som har givet mig meget mere end hvad jeg havde turde håbe på"

Foodstyling Master Class gav mig både den teoretiske baggrund for det gode madbillede og konkrete værktøjer til at omsætte teori til praksis, som jeg kunne have ved hånden, når jeg stod i foodstyling-situationen. 

Kurset har lært mig at stille skarpt på aspekter i madbilleder, som jeg tidligere slet ikke skænkede en tanke. Derfor har jeg også fået meget mere ud af kurset, end hvad jeg forventede. 

Jeg føler, at jeg har forbedret mine madbilleder med mere end 1000% siden jeg startede på kurset. Kurset er gennemarbejdet og tager virkelig en i hånden og guider en hele vejen. 

Anja Suldrup (www.nordiskliv.dk)

 

DU ER DET RIGTIGE STED HVIS..

 

 • Du har en blog eller business med fokus på mad, men som ingen rigtig lægger mærke til.
   
 • Du har googlet internettet tyndt for tips og tricks til foodstylingen uden at kunne omsætte det til praksis.
   
 • Du fotograferer fra alle mulige vinkler, styler på må og få uden en plan og ender op med 531 billeder, som du ikke orker at se igennem.
   
 • Du bruger flere timer end du kan tælle på dine billeder, men du kan bare ikke knække koden til uimodståelige madbilleder. 
   
 • Du trænger til fornyet inspiration, så du ikke kører ud af det samme foodstyling-spor, hvor du får samme type billeder gang på gang.
   
 • Du vil tiltrække flere læsere til din blog, sælge mere eller have flere kunder i butikken. Eller måske vil du skrive din egen kogebog.
   
 • Du føler dig frustreret over ikke at kunne tage de madbilleder, som du ser på dine konkurrenters blog og sociale profiler.
 • Du er træt af Instagram og Facebook-algoritmerne ændrer sig og det bliver svære og svære at få forbrugernes opmærksomhed. Vil du ses, så kræver det ekstraordinært indhold - ved hver deling! Skil dig ud i feed'et med bragende lækre madbilleder.

 • Dine billeder er flade, anonyme og  bare kedelige. 
 

DU ER OVERVÆLDET OG VIL EGENTLIG BARE GERNE VIDE, HVADAN POKKER ALLE DE ANDRE TAGER MADBILLEDER, OG HVILKE METODER DE BRUGER

 

 
soda-bread-brød-med-cheddar-og-rosmarin-madbrød-1.png
Gulerodskage-nem-opskrift.png
 

 

OG DU VIL GERNE..
 

 • Skille dig ud fra mængden online og blive set.
   
 • Lære hvordan du tager madbilleder i din egen stue uden at skulle indkøbe lamper og grej for titusindvis af kroner.
   
 • Tage pivlækre billeder som du kan bruge igen og igen. Og igen. Om det så er til nye samarbejdsaftaler, flere besøgende, konsulentopgaver, produktsalg eller et nyt job!
   
 • Kunne smække (med stolthed) det ene fabelagtige billede efter det andet op på de sociale medier, din hjemmeside eller blog og høster massevis af likes og kommentarer. 
   
 •  Skille dig ud i feed'et med bragende lækre madbilleder.
   
 • Spare titusindvis af kroner på fotografer og foodstylister - nu fotograferer du nemlig selv dine produkter på den pro-måde.
   
 

SPARE TID, FRUSTRATIONER OG PENGE OG FÅ FINGRENE I ALLE METODERNE,TEKNIKKERNE OG STRATEGIERNE TIL MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING MED FOKUS PÅ DINE EGNE BILLEDER OG VISUELLE BRANDING

Untitledk.png

 Lær mere om Foodstyling Masterclass og få alle detaljer

"Med foodstyling kurset har jeg nu teoretiske og tekniske evner til i praksis, at realisere den visuelle historiefortælling jeg har ambitioner om."

- Anna Emilie | www.memoriesofemilyann.dk

IMG_0504r.jpg

fotografer de madbilleder, som du drømmer om
 

DET ER SLUT MED AT HÅBE, AT DU ‘REGNER DEN UD EN DAG’;
 

 
IMG_6651.png

Frem for at se andre bloggere og selvstændige dele deres madbilleder og få nye følgere, samarbejdsaftaler og kunder, så fokuserer du på dine egne, effektive madbilleder. 

Du bliver selvsikker på dig selv og dit unikke brand, og kan style og fotografere madbilleder som passer til netop din blog, brand eller business. 

Fotografering og foodstyling er sjovt og motiverende, fordi du ved, hvordan du bruger teknikkerne og strategierne til at tage madbilleder, som afspejler dig og tiltrækker dine ideelle følgere og kunder. 

Tiderne hvor madfotografering var tidskrævende og frustrerende er over - du ved nemlig præcis, hvad du skal gøre og kan med selvsikkerhed arbejde med dit kamera, lys og redigering og tage det ene perfekte madbillede efter det andet. 

Slut med flere hårudtrækkende timer bag kameraet, hvor du styler på må og få - nu følger du en klar arbejdsproces fra opskrift til færdigredigeret billede.  

Du vågner op til en indbakke og sociale medier, som flyder over med nye kunder og samarbejdsaftaler, fordi du skiller dig ud og er synlig online.

Og hvis du er madblogger; Din blog når næste niveau hver evig eneste måned og den kan blive dit deltidsjob (eller fuldtidsjob!)

 

Du er motiveret, du er inspireret
og tager madbilleder, som du er stolt af

 

Et genialt koncept: 

"Jeg har deltaget i mange kurser gennem tiden, men aldrig et som Foodstyling Masterclass. Et genialt koncept og med en meget dygtig underviser, som kan formidle i et sprog, som alle kan forstå, uden alt for mange teknisk betonede ord.

Med en fantastisk underviser, Louise’s entusiasme og levende undervisning og med en stor viden om fotografering, som Louise brænder for, hiver hun kursisten ind i et univers af fototeknik, farver og foodstyling, som er så spændende, at det ikke er til at slippe igen. 

Foodstyling Masterclass er et helt specielt kursusforløb, hvor man næsten ikke kan vente til næste uge, hvor det næste modul bliver lagt ind på nettet. Et kursusforløb hvor man får rigtig meget at arbejde videre på. Det er det hele værd."

- John Frøslev (Studerende på Foodstyling Masterclass)

Untitledk.png

 Lær mere om Foodstyling Masterclass og få alle detaljer

FOODSTYLING MASTERCLASS ER FOR DIG,
SOM ER:

 

 

✔ Madelsker

✔ Madblogger

✔ Gerne vil starte en blog

✔ Ny fotograf

✔ Instagrammer

✔Sociale Media Manager

✔ Marketingmedarbejder

✔ Madfotograf for et brand

✔ Webshopsdealer

✔ Kogebogsaspirant

✔ Content Creator for brand

✔ Hobbyfotograf

✔ Sundhedsprofet

✔ Måltidskassepusher

✔ Freelancer

✔ Eller bare passioneret foodie, som gerne deler sine madbilleder med venner og familie

 
Testimonial.PNG

FOODSTYLING MASTERCLASS ER ET ONLINE STEP-BY-STEP PROGRAM SOM VISER DIG, HVORDAN DU PLANLÆGGER, OPBYGGER, STYLER, FOTOGRAFERER OG REDIGERER, SÅ DU FÅR BEDRE MADBILLEDER

Foodstyling kursus
Untitledk.png

 Lær mere om Foodstyling Masterclass og få alle detaljer om, hvordan du kommer med