Udklipe.JPG
 

FOODSTYLING MASTERCLASS

TAG BEDRE MADBILLEDER

VIL DU SKABE UIMODSTÅELIGE
BILLEDER AF MAD?
 

 

Er DINE BILLEDER ANONYME, FLADE Og I BUND OG GRUND BARE KEDELIGE?

 

Du har lavet uendelige google-søgninger, læst blogindlæg i massevis og set samtlige Youtube-videoer.

Fotograferet fra alle mulige vinkler, flyttet lidt rundt og endt op med 121 billeder (som bare ikke sidder lige i skabet).

Du har brugt flere timer end du kan tælle på dine billeder, men kan bare stadig ikke knække koden.

Dine billeder bliver ikke lækre og fængende

Kender du det?

Hvis du kan nikke genkendende til det her, så er du ikke alene.

 
 

DU ER DET RIGTIGE STED HVIS..

 

 • Du har en blog eller business med fokus på mad, men som ingen rigtig lægger mærke til.
   
 • Du har googlet internettet tyndt for tips og tricks til foodstylingen uden at kunne omsætte det til praksis.
   
 • Du fotograferer fra alle mulige vinkler, styler på må og få uden en plan og ender op med 531 billeder, som du ikke orker at se igennem.
   
 • Du bruger flere timer end du kan tælle på dine billeder, men du kan bare ikke knække koden til uimodståelige madbilleder. 
   
 • Du trænger til fornyet inspiration, så du ikke kører ud af det samme foodstyling-spor, hvor du får samme type billeder gang på gang.
   
 • Du vil tiltrække flere læsere til din blog, sælge mere eller have flere kunder i butikken. Eller måske vil du skrive din egen kogebog.
   
 • Du føler dig frustreret over ikke at kunne tage de madbilleder, som du ser på dine konkurrenters blog og sociale profiler.
   
 • Dine billeder er flade, anonyme og  bare kedelige. 
 

DU ER OVERVÆLDET OG VIL EGENTLIG BARE GERNE VIDE, HVORDAN POKKER ALLE DE ANDRE TAGER MADBILLEDER, OG HVILKE METODER DE BRUGER

 

 
 

 

OG DU VIL GERNE..
 

 • Skille dig ud fra mængden online og blive set.
   
 • Lære hvordan du tager madbilleder i din egen stue uden at skulle indkøbe lamper og grej for titusindvis af kroner. 
   
 • Tage pivlækre billeder som du kan bruge igen og igen. Og igen. Om det så er til nye samarbejdsaftaler, flere besøgende, konsulentopgaver, produktsalg eller et nyt job!
   
 • Kunne smække (med stolthed) det ene fabelagtige billede efter det andet op på de sociale medier, din hjemmeside eller blog og høster massevis af likes og kommentarer. 
   
 • Spare titusindvis af kroner på fotografer og foodstylister - nu fotograferer du nemlig selv dine produkter på den pro-måde.
   
 

SPARE TID, FRUSTRATIONER OG PENGE FORDI DU FÅR FINGRENE I ALLE METODERNE,TEKNIKKERNE OG STRATEGIERNE TIL MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING MED FOKUS PÅ DINE EGNE BILLEDER OG VISUELLE BRANDING

Untitledk.png

FOODSTYLING MASTERCLASS ER ET STEP-BY-STEP PROGRAM SOM VISER DIG, HVORDAN DU PLANLÆGGER, OPBYGGER, STYLER, FOTOGRAFERER OG REDIGERER, SÅ DU FÅR BEDRE MADBILLEDER

Anja.png
 

"Super brugbart og professionelt kursus, som har givet mig meget mere end hvad jeg havde turde håbe på"

Foodstyling Master Class gav mig både den teoretiske baggrund for det gode madbillede og konkrete værktøjer til at omsætte teori til praksis, som jeg kunne have ved hånden, når jeg stod i foodstyling-situationen. 

Kurset har lært mig at stille skarpt på aspekter i madbilleder, som jeg tidligere slet ikke skænkede en tanke. Derfor har jeg også fået meget mere ud af kurset, end hvad jeg forventede. 

Jeg føler, at jeg har forbedret mine madbilleder med mere end 1000% siden jeg startede på kurset. Kurset er gennemarbejdet og tager virkelig en i hånden og guider en hele vejen. 

Anja Suldrup (www.nordiskliv.dk)

 

fotografer de madbilleder som du drømmer om

 

På kurset lærer du præcis, hvordan du selv tager flotte madbilleder i din egen stue, uanset plads og erfaring.
Jeg giver dig al min viden, erfaring og teknikker, så du ikke skal bruge flere år på at lære madfotografering og foodstyling.

Derfor kommer du med bag kulisserne på alt – fra basis kamerateknik, til storytelling, lys, props, billedbehandling og de hemmelige foodstylist-tricks. Plus selvfølgelig en masse praktiske eksempler og cases, så du er sikker på at forstå, hvad du lærer.

Det ultimative kursus til dig der vil knække koden til madfotografering og foodstyling.

Så du med selvsikkerhed kan tage appetitlige madfotos til din blog eller business og skabe resultater. 

iPad-Air-2-Mockup - 1.png

DET HER ER IKKE ET NORMALT ONLINE KURSUS

Du kan også lære at fotografere og foodstyle. Slut med at bekymre dig om, om du måske bare ikke “har det i dig”, og du aldrig vil komme til at tage de billeder, du drømmer om. 

Du får alle værktøjer og teknikker, som du har brug for til at tage dine madbilleder fra "halvgode" til bragende flotte og "vægværdige".

 

Det her er ikke et normalt online kursus, hvor du skal kigge med over min skulder. Se mig foodstyle billeder i stribevis med dyrt udstyr og perfekte props. Det lærer du nemlig ikke noget af. 

Du skal ikke gennemskue, hvad jeg gør - vi har fokus på dig og dine billeder!

Kurset er opdelt i bidder, så du rent faktisk lærer præcis det, step-by-step, du skal kunne for at tage bragende gode madbilleder hver gang.

"Med foodstyling kurset har jeg nu teoretiske og tekniske evner til i praksis, at realisere den visuelle historiefortælling jeg har ambitioner om."

- Anna Emilie | www.memoriesofemilyann.dk

IMG_0504r.jpg

NU ER DET TID 

ER DU KLAR TIL AT TAGE KONTROLLEN, BLIVE MERE SELVSIKKER
OG SKABE FORRYGENDE MADBILLEDER?

FLEX-plan

 • 10 kursusmoduler
 • Øvelser, worksheets, cheatsheets
 • Alle fremtidige kursusupdates
 • Bonus #1: Basis fotografering med DSLR
 • Bonus #2: Find din billedstil
 • Bonus #3: Email-support
 • Bonus kursus: Fotobaggrund workshop (værdi 497 kr.)

9 månedelige BETALINGER AF

447 kr.

8 månedelige BETALINGER AF

395 kr. KØB NU

STANDARD

 • 10 kursusmoduler
 • Øvelser, worksheets, cheatsheets
 • Alle fremtidige kursusupdates
 • Bonus #1: Basis fotografering med DSLR
 • Bonus #2: Find din billedstil
 • Bonus #3: Email-support
 • Bonus kursus: Fotobaggrund workshop (værdi 497 kr.)

1 BETALING AF

3497 kr.

2997 kr.
KØB NU

JEG tager billeder med selvsikkerhed nu: 

"Jeg har nok se alle videoer og blogindlæg om madfotografering på internettet og troede egentlig jeg vidste alt. Det gjorde jeg så slet ikke! Foodstyling Masterclass har været over alt forventning. Min madfotografering er sat i system nu, og det er ikke længere et uoverskueligt projekt, hvor jeg fotograferer og håber på det bedste. Jeg ved rent faktisk hvad jeg laver og kan med selvsikkerhed tage madbilleder. Det bedste og mest gennemførte kursus på markedet + den bedste support fra Louise undervejs."

- Maria Olesen (studerende på Foodstyling Masterclass)

Den bedste investering for min madblog: 

"Madbilleder er vigtige for en madblog, og derfor var det rigtig frustrerende, at jeg kæmpede så meget med at få taget nogle lækre billeder til min madblog. Foodstyling Masterclass har været den bedste investering for min blog - jeg får endda kommentarer om, at folk synes mine madbilleder er forbedret markant, og de får mere lyst til at lave mine opskrifter. Jeg kan kun anbefale kurset.

- Sofie Aagaard (studerende på Foodstyling Masterclass)

ALLE KAN LÆRE AT FOTOGRAFERE OG FOODSTYLE MAD - også dig!


du skal ikke spilde 3-4 år, som jeg gjorde, med at håbe på, at du "regner det med madfotografering og foodstyling ud en dag"

 

Det er præcis derfor, at jeg har lavet Foodstyling Masterclass.

Kurset er til dig, som er ivrig efter resultater, men tvivler på dine tekniske evner, er bekymret over, om dit kamera nu er godt nok og bare synes madfotografering og foodstyling virker som et magisk talent, du ikke har. 

Det er også til dig der er træt af at stå bag kameraet med en vision, tage billeder fra alle mulige vinkler, rykke lidt rundt, prøve igen. Og igen.

Vende dig om - yrk - køkkenet, stuen er k-a-o-s og ud af de 174 billeder på kameraet, er der kun ét billede, som sidder mere eller mindre lige i skabet. 

MEN Sådan behøver det ikke AT være

 

DET ER SLUT MED AT HÅBE, AT DU ‘REGNER DEN UD EN DAG’;
PÅ KURSET FÅR DU ALLE SVARENE PÅ, HVAD DER VIRKER,
OG HVORDAN DU GØR DET

 
IMG_6651.png

Frem for at se andre bloggere og selvstændige dele deres madbilleder og få nye følgere, samarbejdsaftaler og kunder, så fokuserer du på dine egne, effektive madbilleder. 

Du bliver selvsikker på dig selv og dit unikke brand, og kan style og fotografere madbilleder som passer til netop din blog, brand eller business. 

Fotografering og foodstyling er sjovt og motiverende, fordi du ved, hvordan du bruger teknikkerne og strategierne til at tage madbilleder, som afspejler dig og tiltrækker dine ideelle følgere og kunder. 

Tiderne hvor madfotografering var tidskrævende og frustrerende er over - du ved nemlig præcis, hvad du skal gøre og kan med selvsikkerhed arbejde med dit kamera, lys og redigering og tage det ene perfekte madbillede efter det andet. 

Slut med flere hårudtrækkende timer bag kameraet, hvor du styler på må og få - nu følger du en klar arbejdsproces fra opskrift til færdigredigeret billede.  

Du vågner op til en indbakke og sociale medier, som flyder over med nye kunder og samarbejdsaftaler, fordi du skiller dig ud og er synlig online.

Og hvis du er madblogger; Din blog når næste niveau hver evig eneste måned og den blev dit deltidsjob (eller fuldtidsjob!)

 

Du er motiveret, du er inspireret
og tager madbilleder, som du er stolt af

 

DET KAN BLIVE DIN VIRKELIGHED  


KURSET ER BÅDE FOR DIG, SOM LIGE ER BEGYNDT AT FOTOGRAFERE MAD, OG FOR DIG, SOM HAR FOTOGRAFERET LÆNGE,MEN ØNSKER AT TAGE DINE MADBILLEDER TIL DET NÆSTE NIVEAU
 

 
ggd.jpg
 • Du lærer hvilket udstyr du skal bruge til madfotografering og foodstyling, så du kan koncentrere dig om at lære at bruge det og lære at fotografere billederne, frem for at bilde dig selv ind, at det er udstyret som er problemet og lade det holde dig tilbage.

 • Du lærer hvordan du finder lyset i dit eget hjem, uanset hvor du bor! Og hvordan du får dit lys til at arbejde sammen med dig, så du kan skabe fantastiske billeder i naturligt lys.

 • Du lærer at skabe interessante billeder ved hjælp af komposition, så vores øjne bliver trukket ind i dine billeder og ikke flyver videre til det næste + guider dig i at opbygge hele rammen for dine billeder, så du kan style uden at tage ens billeder.

 • Du lærer at bruge de rigtige kameravinkler, så din mad præsenteres på den mest flatterende og virkningsfulde måde.

 • Du lærer at planlægge et madbillede fra start til slut, så du kan skære timevis af din madfotografering og ikke skal bruge halve og hele weekender på et enkelt billede.

 • Du får tidsbesparende tricks og værktøjer, så du kan færdiggøre dit workflow - fra kamera til blog/webside på så kort tid så muligt.

 • Du lærer hvordan du finder og bruger baggrunde og props, så de fremhæver din mad i stedet for at overtage det.

 • Du lærer at redigere og efterbehandle dine billeder, så de når det næste niveau - men uden at ødelægge kvaliteten.

 • Du lærer strategien og teknikken bag at tage unikke og performende madbilleder som passer til dit brand - altså at planlægge og skabe madbilleder, som skiller dig ud og konverterer dine læsere til kunder (eller blot får fleres likes, kommentarer og engagement på tværs af platforme).

 

CANON, NIKON, SONY, OLYMPUS ..

 

8.png

SPEJLREFLEKSKAMERA, HYBRID, MIRRORLESS, SYSTEMKAMERA..


Der findes uendeligt mange kameramærker, modeller og varianter.

Det betyder ikke noget om du bruger et 10 år gammelt spejlreflekskamera, et spritnyt systemkamera (mirrorless) eller hvilket mærke dit kamera er.  

De virker alle på samme måde.Den eneste forskel er menuen i dit kamera. 

Kurset er både for dig med spejlreflekskamera og for dig med systemkamera.

DET ER TID TIL, AT DU SKAL TAGE BEDRE MADBILLEDER,
SÅ DU KAN SKILLE DIG UD!

Nej tak, jeg ville spare 997 kroner - skriv mig på ventelisten

 

HVORDAN FUNGERER FOODSTYLING MASTERCLASS HELT PRÆCIST?

 

wqw (1).png

Foodstyling Masterclass er video-kursus. Det betyder, at du kan tage det hvor og når du vil – bare du er online.

Når du først har fået adgang til online-kurset, så forsvinder det ikke. Det betyder, at du ikke behøver at tage kurset nu. Du kan vente til lige når det passer dig.

Og du kan tage kursets moduler alle de gange, du orker og lyster.

 

 

Kurset er virtuelt, og du bestemmer selv, hvornår du møder op, samt hvor ofte - ingen mødetider, ingen løftede pegefingre. Du kan spankulere rundt i dine natbukser og blive bedre og bedre til madfotografering. 

De 10 moduler + bonusser kan du se, når det passer ind i din kalender og din hverdag.
Det er dig, der bestemmer, hvornår du er klar til at kaste dig over indholdet - du har altid adgang til det. Både i næste uge og om et år. 

Krudt op i din computer, tablet eller smartphone og hop på internettet. Du logger ind på kursussiden med dit unikke brugernavn. Her finder du alt materialet; videoer, pdf’er og bonus’er. Følg kursusplanen, se materialet og vigtigst af alt; prøv det hele af hjemme i din egen stue.

Master Class’en er åben 24/7, og du kan se og gense alle moduler når og lige så tit du vil. Både under forløbet, men også meget senere, når du får lyst til at genopfriske det hele eller dele af det.

Kurset er dit til evigt eje og med alle fremtidige updates, som jeg kunne finde på at implementere. Det synes jeg er mest fair. Modulerne er dine for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

 

DET BETYDER AT:

DU KAN VÆRE I GANG OM BARE 10 MINUTTER.

ELLER GEMME KURSET TIL DU HAR TID.

Et genialt koncept: 

"Jeg har deltaget i mange kurser gennem tiden, men aldrig et som Foodstyling Masterclass. Et genialt koncept og med en meget dygtig underviser, som kan formidle i et sprog, som alle kan forstå, uden alt for mange teknisk betonede ord.

Med en fantastisk underviser, Louise’s entusiasme og levende undervisning og med en stor viden om fotografering, som Louise brænder for, hiver hun kursisten ind i et univers af fototeknik, farver og foodstyling, som er så spændende, at det ikke er til at slippe igen. 

Foodstyling Masterclass er et helt specielt kursusforløb, hvor man næsten ikke kan vente til næste uge, hvor det næste modul bliver lagt ind på nettet. Et kursusforløb hvor man får rigtig meget at arbejde videre på. Det er det hele værd."

- John Frøslev (Studerende på Foodstyling Masterclass)

Untitledk.png

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING HANDLER OM HVILKE TEKNIKKER, STRATEGIER OG REDSKABER SOM VIRKER
OG HVORDAN DU BRUGER DEM

FOTOKURSUS SKÆRM MOCK UP FÆRDIGt.png

DU FÅR 10 MODULER MED STEP-BY-STEP VIDEOER,
PRAKTISKE ØVELSER OG CHEATSHEETS, SÅ DU ALDRIG ER I TVIVL

INTROMODUL: VELKOMMEN

Vi starter Foodstyling Masterclass op med at gennemgå dine mål, udbytte, etik, finde din motivation og sørge for, at du får den allerbedste start på kurset.

Du får i intromodulet en workbook til at udarbejde din personlige branding til dine madbilleder. 
 

 

MODUL 1: BASIS KAMERAUDSTYR

I modul 1 starter vi ud med det helt grundlæggende og gennemgår det tekniske udstyr til madfotografering - hvad du har brug for, og hvad du ikke behøver.

Herudover går vi i dybden med objektiver, hvad tallene betyder, og hvilke du skal bruge til madfotografering. Vi ser desuden på, hvordan du skaber et fotostudie - uanset budget og plads.

Efter modulet kender du dit udstyr og er fuldstændig klædt på til din videre madfotografering og foodstyling.

Modul 11.png

MODUL 2: LYS I MADFOTOGRAFERING

Du lærer gennem øvelser, hvordan du finder lyset i dit eget hjem, uanset hvor du bor, og hvordan du får dit lys til at arbejde sammen med dig, så du kan skabe fantastiske billeder i et naturligt lys.


Vi gennemgår vinkler af lys, forskellige lyskilder, farver og styrke på lys, brug af diffuser og reflektorer og afprøver det hele i praksis gennem forskellige setups.


Du får grafiske skabeloner til setups, så du ved præcis, hvordan du arbejder med lys, diffuser og reflektor i dine egne billeder.

 

MODUL 3: KAMERAVINKLER

Du lærer, hvordan du finder og bruger de bedste vinkler alt efter hvilken mad/produkter, som du ønsker at fotografere.

Vi gennemgår de tre klassiske kameravinkler, ser på fordele og ulemper og hvordan du bruger vinklerne optimalt. 

Vi analyserer rigtige eksempler (madbilleder) fotograferet med forskellige vinkler, går i dybden med de rigtige kameraindstillinger til de enkelte kameravinkler og sætter fokus på opbygning af madbilledet ift. vinklen. 

MODUL 4: KOMPOSITION I ET MADBILLEDE

I modul 4 kaster vi os ud i komposition i madfotografering – mit yndlingsværktøj til gode madbilleder! Vi arbejder med at skabe interessante billeder ved hjælp af komposition, så vores øjne bliver trukket ind i dine billeder og ikke flyver videre til det næste.

I modulet gennemgår vi de 11 kompositionsteorier, ser på eksempler og hvordan du udvælger billeder, alt efter hvad de skal bruge til.

Gennem praktiske øvelser lærer du, hvordan du arbejder med komposition i dine madbilleder. Herudover får du cheatsheets med alle kompositionsteorier, så du nemt kan referere til dem, når du står bag kameraet.

Slut med gætværk i forhold til hvordan du får placeret elementerne i dit madbillede. 

Komposition er den magiske formel til gode madbilleder.

 

MODUL 5: PROPS, BAGGRUNDE OG STYLING

Vi bygger videre på vores madbillede. Ser på hvordan du finder og bruger baggrunde og props, så de fremhæver din mad i stedet for at overtage det.

Vi gennemgår hvilke baggrunde, som er bedst at bruge (og hvordan du ved det), taler om både basisprops og stylingprops og ser på det ekstra touch, som får dit madbillede til at føles færdigt.

Herudover arbejder vi med farver i madbilleder, hvordan du bruger tekstur og mønstre og ikke mindst servietter og viskestykker på bedst mulige måde. 

MODUL 6: ARBEJDSGANG I ET MADBILLEDE

Du får mit personlige workflow omkring madfotografering og foodstyling, som jeg bruger hver gang jeg arbejder.

Vi samler alle de områder, som vi har gennemgået og opbygger et madbillede fra planlægning til fotografering.

Modulet er et step-by-step modul, hvor vi arbejder fra start til slut. Du får en komplet tjekliste til workflowet, mit unikke planlægningsværktøj, så du kan skære timevis af din madfotografering og masser af eksempler på billeder inkl. kameraindstillinger, setup og redigering. 

 

 

MODUL 7: EFTERREDIGERING OG BILLEDBEHANDLING

I modul 7 ser vi på efterbehandling af dine madbilleder. Vi gennemgår hvilke filformater (JPEG og RAW), som du skal fotografere i, hvilke billedstørrelse som er den optimale, samt taler om fordele og ulemper.

Herefter kaster vi os ud i billedredigering, hvor vi først gennemgår gratis og betalt software til billedbehandling, og hvor du får min anbefaling til, hvad du skal bruge og hvorfor. 

Og så arbejder vi i praksis med redigering af madbilleder i Adobe Lightroom, gennemgår trin for trin de funktioner du skal bruge i programmet, og hvordan du bruger dem, samt hvordan du gemmer dit billede rigtigt alt efter hvad du skal bruge billedet til. 

Der er ingen grund til at investere i dyre presets, du lærer præcist, hvordan du skal bruge Lightroom samt får et komplet worksheet til det hurtigste workflow. 

Til sidst taler vi om backup af dine billeder samt organisering, og du får min back-up plan, som du kan implementere. 

 

MODUL 8: BRUG AF DINE MADFOTOS

I Modul 8 handler det om, hvordan du bruger dine forrygende madbilleder.

Vi ser på hvad du skal gøre, når du uploader dine billeder til din blog eller webside, hvordan du forbereder billederne både til de sociale medier og til print. 

Herudover sætter vi fokus på salg af dine billeder. Vi gennemgår din copyright, hvordan du sikre dine rettigheder og om et vandmærke er en god ide eller ej + hvordan du nemt laver dit eget vandmærke i Adobe Lightroom.

Bliver dine billeder stjålet eller brugt uden din tilladelse, så ser vi på, hvad du skal gøre afhængig af situationen og hvilke rettigheder du har.

OUTROMODUL: AFSLUTNING

Som afslutning på kurset sætter vi fokus på din videre fotografering - den stopper nemlig ikke her.

Vi taler om kreative blokeringer, fastholdelse af motivation, hvordan du kan effektivisere dit workflow samt udvikle dine egne systemer for at opnå den mest optimale arbejdsproces for dig.

Og så er det tid til, at du skal samle alt, hvad du har lært i den allersidste øvelse på kurset. 

Men det er ikke det hele!


ER DU USIKKER PÅ KAMERATEKNIK OG INDSTILLINGER ELLER TRÆNGER DU TIL EN UPDATE?

HAR DU SVÆRT VED AT FINDE DIN EGEN UNIKKE BILLEDSTIL?

VIL DET VÆRE FEDT MED FEEDBACK, SUPPORT OG SPARRING MENS DU LÆRER? 

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ ALDRIG AT SIddE FAST UNDERVEJS PÅ KURSET og BRÆNDE INDE MED SPØRGSMÅL? 

 
 

så FÅR du alt det I 3 BONUSSER

Bonus #1

Basis fotografering med DSLR

Du lærer, hvordan du bruger manual mode på dit spejlreflekskamera, så du er helt klar til at tage lækre madbilleder. 
Vi gennemgår: Eksponering, lukketid, blænde, ISO, lysmåling og fokusering, så du ved præcist, hvad de forskellige kameraindstillingerne betyder, og hvordan du bruger dem til madfotografering. 

BONUS #2: 

FIND DIN EGEN BILLEDSTIL 

At sikre en sammenhæng mellem dit brand og visuelle kommunikation er essentielt for at skabe en profitabel blog eller business. Derfor arbejder vi med at finde rammen for din unikke billedstil - både personligt og til dit brand, så du kan skabe et ensartet visuelt udtryk.


Bonus #3

Support fra Louise

IMG_0825-3.jpg

 

Indbakken er altid åben, du svinger bare forbi.
Der er
kaffe på kanden og tid til både feedback og svar på stort og småt, så du ikke hænger fast undervejs på kurset. 

 

 
"Den personlige kontakt fungerede godt, på trods af at det er et online-kursus. Det er fantastisk at kunne sende sine madbilleder til Louise og få personlig, konstruktiv feedback på, hvordan man klarer sig, og på hvordan man kan optimere sine billeder yderligere."
- Anja (kursusdeltager)
 

BONUS kursus: Fotobaggrunde

WORKSHOP: LAV DINE EGNE FOTOBAGGRUNDE  - VÆRDI: 497 KRONER. 

Baggrunde er 50% af et godt madbillede. Den skaber rammen for det gode madbillede. Du behøver ikke 20 baggrunde, men du  har brug for en, to, tre rigtig gode og personlige baggrunde.

Dem lærer du at lave i workshoppen - du lærer, hvordan du selv laver de bedste baggrunde til dine madbilleder.

Vi gennemgår: Farver, materiale, tekstur, træplader, maling, maleteknikker, tapet, vinyl, gips og metal.

Hvad der virker, hvad der ikke dur og, hvordan laver du selv laver dine personlige baggrunde i praksis med video-guides.

 

 

Fotobaggrund workshop: 

 • 21 video-lektioner: 
 • Den optimale størrelse på fotobaggrunde, farve og materiale
 • Video-DIY: Farver, materiale, tekstur, træplader, maling, maleteknikker, folie, tapet, vinyl, gips og metal.
 • Print-venlig opskriftguide til baggrunde med liste til materialer (inkl. links), fremgangsmåde og ekstra tips.

 

 

 jeg kan se en forbedring ved hvert billede: 

"Det er blevet sjovt og jeg kan se en forbedring ved hvert billede, som jeg tager. Nu ved jeg hvordan jeg angribe det her madfotografering og arbejder med processen som en helhed. Genialt og gennemarbejdet kursus, som er alle pengene værd og mere til. Et kursus som kommer hele vejen rundt, har seriøse brugbare strategier og ikke bare er basale tips."

- Jakob B. Hansen

NU ER DET TID 

ER DU KLAR TIL AT TAGE KONTROLLEN, BLIVE MERE SELVSIKKER
OG SKABE FORRYGENDE MADBILLEDER?

FLEX-plan

 • 10 kursusmoduler
 • Øvelser, worksheets, cheatsheets
 • Alle fremtidige kursusupdates
 • Bonus #1: Basis fotografering med DSLR
 • Bonus #2: Find din billedstil
 • Bonus #3: Email-support
 • Bonus kursus: Fotobaggrund workshop (værdi 497 kr.)

8 månedelige BETALINGER AF

447 kr.

8 månedelige BETALINGER AF

395 kr. KØB NU

STANDARD

 • 10 kursusmoduler
 • Øvelser, worksheets, cheatsheets
 • Alle fremtidige kursusupdates
 • Bonus #1: Basis fotografering med DSLR
 • Bonus #2: Find din billedstil
 • Bonus #3: Email-support
 • Bonus kursus: Fotobaggrund workshop (værdi 497 kr.)

1 BETALING AF

3497 kr.

2997 kr.
KØB NU

HVORDAN SER KØBSPROCESSEN UD?

 

STEP 1: KOM med PÅ FOODSTYLING MASTERCLASS

betaling.JPG

Når du klikker på købsknappen, bliver du sendt over på en sikker betalingsside. Her vælger du din betalingsmetode, betaler, opretter dit log-in til kursussiden og får en kvittering på, at du er med på kurset. 

STEP 2: DU FÅR EN E-MAIL MED ALLE DETALJER
 

eee22.JPG

Du vil herefter modtage en e-mail med oplysninger om din ordre, samt hvordan du logger ind på dit kursus + en velkomst e-mail med alle informationer om kurset. 

STEP 3: DU HAR STRAKS ADGANG TIL KURSET
 

Alle moduler og alle bonusser ligger klar til dig, så du straks kan gå i gang med kurset.
 


 

100% KØBSGARANTI 

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så send mig en e-mail indenfor 7 dage på kursus@louiogbearnaisen.dk. 

 

FOODSTYLING MASTERCLASS ER FOR DIG,
SOM ER:

 

 

✔ Madelsker

✔ Madblogger

✔ Gerne vil starte en blog

✔ Ny fotograf

✔ Instagrammer

✔Sociale Media Manager

✔ Marketingmedarbejder

✔ Madfotograf for et brand

✔ Webshopsdealer

✔ Kogebogsaspirant

✔ Content Creator for brand

✔ Hobbyfotograf

✔ Sundhedsprofet

✔ Måltidskassepusher

✔ Freelancer

✔ Eller bare passioneret foodie, som gerne deler sine madbilleder med venner og familie

 
Louise1.png

DIN UNDERVISER: "Jeg lærer dig det, jeg ved virker"

Jeg er Louise. Jeg står bag Louiogbearnaisen.dk, en madblog spækket med mundvandsløbende billeder, fordi det virker. 

Herudover fotograferer og foodstyler jeg professionelt og rådgiver om madkommunikation.

Havde jeg ikke lært madfotografering og foodstyling, havde jeg aldrig kunne skabe mit eget arbejdsliv eller en profitabel blog.

Mit job er at vise dig, hvor enkelt foodstyling og madfotografering er, og hvordan du også kan skabe resultater med madbilleder.

min virksomhed bliver set: 

"Jeg arbejder som sundhedscoach og vidste godt, at gode billeder af mad var vigtige for at nå ud til mine kunder. Men jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte og følte mig usikker med mit kamera. Foodstyling Masterclass har været fantastisk og har guidet mig hele vejen til at tage de gode billeder, som jeg drømte om og endda med fokus på, at billederne passer til min virksomhed. 

- Josephine L. 


Testimonial.PNG

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

JEG ER NYBEGYNDER I FOTOGRAFERING - KAN JEG VÆRE MED?

Ja da! Kurset er designet til at lære dig alt du behøver step-by-step. Alt du skal gøre er at sætte tid af til øvelserne - du skal tage action for at se resultater, og gør du det, vil du gå fra nybegynder til prof.

HVOR MEGET TID, SKAL JEG SÆTTE AF TIL KURSET

Hvert modul består af flere video-lektioner og øvelser. Du kan tage kurset i dit eget tempo, men er du den utålmodige type og vil se resultater hurtigst muligt, så anbefaler jeg, at du sætter ca. 1-2 timer af om ugen til at se modulet/lektionerne igennem og 2-3 timer af til de medfølgende øvelser, så du får omsat teori til praksis.

HVORNÅR STARTER OG SLUTTER KURSET?

Du har adgang til hele kurset og kan tage det lige når det passer dig. Du har adgang til materialet for livstid, og du bestemmer fuldstændig selv, hvornår du vil tage det og i hvilket tempo.

HVILKET FORMAT ER KURSET I?

Kursusmaterialet er en blanding af video'er, slides og printvenlige pdf'er. Videoerne skal ses online, men alle arbejdsark og guides kan du downloade og printe ud (eller bare læse online). Du kan benytte både Mac og Windows.

HVILKET KAMERA SKAL JEG BRUGE?

Det anbefales, at deltagerne på kurset har planer om køb eller har et DSLR-kamera eller et systemkamera for de bedste resultater. Det er dog muligt, at overføre foodstylingsmetoderne til brug af Smartphone/Iphone.

Klik her og se guide til køb af kamera

HVOR LANG TID HAR JEG ADGANG TIL KURSET?

Kurset er dit til evigt eje, når du først har betalt og fået dit personlige log-in. Det vil sige, du kan tage det alle de gange, du lyster og orker. Uden begrænsning.

HVOR MANGE GANGE KAN JEG SE SE OG HENTE MATERIALET?

Uendeligt! Du kan se alt materialet ligeså mange gange, som du lyster. Der er ingen begrænsning. Du kan også hoppe mellem modulerne og selv vælge, hvad du vil undervises i.

MÅ JEG DELE KURSET/MATERIALE MED ANDRE I MIN VIRKSOMHED/ARBEJDE?

Nej, prisen gælder kun en enkelt bruger-adgang og må ikke deles med andre. Det vil jeg bede dig respektere. Skriv til os på kursus@louiogbearnaisen.dk, hvis du har brug for en samlet pris for flere brugere.

MÅ JEG BRUGE MATERIALET I KURSET TIL UNDERVISNING/FOREDRAG?

Nej, materialet, både videoer og digitale filer, er dit personligt og må ikke deles med andre.

HVAD HVIS JEG KOMMER BAGEFTER?

Kurset er dit til evigt eje, når du først har betalt og fået dit personlige log-in. Du kan tage kurset i dit eget tempo, spole frem og tilbage og tage kurset når det passer dig.

 

DER HAR ALDRIG VÆRET ET BEDRE TIDSPUNKT FOR AT STARTE MED AT LÆRE MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING!
 

Instagram og Facebook-algoritmerne ændrer sig. Det bliver svære og svære at få forbrugernes opmærksomhed.

Vil du ses, så kræver det ekstraordinært indhold - ved hver deling! Skil dig ud i feed'et med bragende lækre madbilleder. 

Don´t let this opportunity pass. It´s time to take action!

Nej tak, jeg vil ikke spare 997 kroner - skriv mig på ventelisten til kurset